Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Одделенија и работни часови

Пристапете до услугите на Градот и проверете ги часовите за сите објекти.

Редовните сервиси од јавните претпријатија, ни ја прават Општината почисто и поубаво место за живеење.

Информации за советот на општина Неготино

Информации за урбанизам и животна средина

„Моја патрола“ достапна и на телефон, мејл и фејсбук страница

Пријава и детектирање проблеми од страна на граѓаните кои се во ингеренции на локалната самоуправа, како и нивно решавање, е основната цел на проектот „Моја патрола“ кој веќе извесен период функционира на територијата на општина Неготино со поделба на градот на 3 реони и 4 реони во руралните средини. Вработени секојдневно се на терен близу до граѓаните и остваруваат директен контакт со нив, се со цел детектираните и пријавените проблеми да се решат во набрз временски рок. Со цел зауште поголема достапност, од денеска (11.04.) населението „Моја патрола“ може да ја контактира и телефонски на броевите 070-208-279 и 072-218-261 од 08,00 до 16,00 часот, мејлот mojapatrola@negotino.gov.mk и фејсбук-страницата Моја патрола.

Најнови вести од општината

Вести

О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Соопштенија

Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни службеници...
Прочитај повеќе О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Каде и како земјоделците можат да ги следат информациите од мерните станици

Новости

️Почитувани земјоделци, Ве информирам дека информациите од поставените...
Прочитај повеќе Каде и како земјоделците можат да ги следат информациите од мерните станици

Граѓаните со предлози учествуваат во изготвувањето на Програмите за работа и Буџетот на општина Неготино за 2023 година

Новости

Преку одржување на средби со жителите на населените места и прибирање на...
Прочитај повеќе Граѓаните со предлози учествуваат во изготвувањето на Програмите за работа и Буџетот на општина Неготино за 2023 година

Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

Новости

Денес заедно со директорот на Центар за развој на Вардарски плански регион,...
Прочитај повеќе Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Урбанизам

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат на Урбанистички план...
Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Урбанизам

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат на Урбанистички план...
Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Градоначалник

Градоначалникот на општина Неготино Горан Стојанов е роден на 19 ноември  1977 година во Неготино. Основно и средно образование завршува во Неготино. Високо образование завршува на Медицинскиот факултет при Тракиискиот Универзитет во Стара Загора, Република Бугарија. Оженет и татко на две деца.
Од 2005-2012 работи како лекар по општта медицина во ПЗУ „ Поликлиника Жана “ во Неготино, а од 2012 па се до изборот на градоначалник на Општина Неготино работи како специјалист по интерна медицина во ЈЗУ „ Здравствен дом “ Неготино.
Во периодот од 2009 до 2013 година е советник во Советот на Општина Неготино.
Од странски јазици говори англиски, бугарски и српски јазик.
На локалните избори во октомври 2021 година е избран за градоначалник на Општина Неготино. 

Горан Стојанов ваш Градоначалник

Фотогалерија

Close Search Window