Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Прашајте го градоначалникот

Адреса:
ул. Ацо Аџи Илов 2
Неготино
Република Македонија
1440 година

Е-пошта: gradonacalnik@negotino.gov.mk
телефон: 043/361 045
Факс: 043/361 933

Четврток ќе биде приемен ден на градоначалникот Стојанов

Секој четврток во периодот од 09,00 до 12,00 часот кога секој што е заинтересиран за тоа, ќе може оствари средба со првиот човек на општината

Адреса:
ул. Ацо Аџи Илов 2
Неготино
Република Македонија
1440 година

Е-пошта: info@negotino.gov.mk
телефон: 043/361 045
Факс: 043/361 933

Секција во која можете да ги превземете сите барања

 

Close Search Window