Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Образовни институции

119650318_4647610785256705_5099110481775457150_n

Контакт:

ул.„ Индустриска„ б.б. Неготино
043/361-079
043/365-464

e-mail: kirilmetodijneg@yahoo.com

1280px-Официјалниот_влез_на_ОУ_„Гоце_Делчев“_-_Неготино

КОНТАКТ: 

Маршал Тито, 117

1440 Неготино, Република Македонија                                        

e-mail: gocedelcevnegotino@gmail.com

тел./факс: ++389/ 043 361 534    

Официјална веб страница: www.gdnegotino.weebly.com

1280px-Влезот_на_ЦОУ_„Страшо_Пинџур“_во_Неготино_3

Контакт

ул. Партизанска 146
1440, Неготино
Р. Македонија
email: spingur.negotino@gmail.com

043/361-900 
 
Close Search Window