И З В Е С Т У В А Њ Е PDF Print
There are no translations available.

 Ј.П.„Комуналец“ ги известува граѓаните на Неготино дека поради приклучување на реконструираната водоводна линија на ул.„Ќиро Крстев“ на ден 05.01.2017 год.(четврток) ќе има прекин на водоснабдувањето за целиот град во периодот од 10 до 17 часот.