Започна поставувањето на урбана опрема и детски реквизити PDF Print
There are no translations available.

   Општина Неготино започна со градежни активности за набавка и монтажа на нова урбана опрема и детски реквизити, како и поправка на постоечките во дел од населените места во неготинска општина. Како што информираат стручните служби, градежните активности опфаќаат набавка на материјали и поправка на постоечката урбана опрема и детски реквизити, како и обновување на подлогата на која тие се лоцирани. Согласно  проектот кој е во фаза на реализација, нова урбана опрема и детски реквизити се поставуваат во 4 села во општината и тоа Д.Дисан, Војшанци, Дуброво и Криволак.