Програма по повод 8-ми Ноември-Денот на ослободување на Неготино PDF Печати

 

Локалната самоуправа и оваа година подготви дводневна програма со која ќе биде одбележан празникот на општина Неготино 8-ми Ноември-Денот на ослободувањето на градот. Активностите ќе се одвиваат на 7-ми и 8-ми ноември (среда и четврток) на повеќе локации, а свечената седница на Советот на општината ќе се одржи во четврток со почеток од 12,30 часот во кино салата на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ во Неготино.