Програма по повод 8-ми Ноември - Денот на ослободување на Неготино PDF Печати

   Општина Неготино оваа година подготви дводневна богата програма по повод прославaта на 8-ми Ноември - Денот на градот и одбележувањето на 75 години од ослободувањето на Неготино. Настаните ќе бидат организирани на 7ми и 8ми ноември (четврток и петок) на повеќе различни локации, а свечената седница на Советот на општината ќе се одржи во петок - 8 Ноември со почеток од 11.30 часот во кино салата на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” во Неготино.