Еколошка акција "Администрацијата чисти" утре (Сабота) 14.12.2019 Со почеток од 0️9️ часот PDF Print
There are no translations available.

   Еколошката акција, „Администрацијата чисти" во Неготино ќе се одржи на две соседни локации во градот и тоа - околината под Хотел "Парк" и паркот на СРЦ "Младост"  За сите вклучени во акцијата обезбедена е и соодветна опрема- ракавици, ќеси (за отпад и пластика), маски.