Седмата акција под мотото - „Со љубов за Неготино“ ја завршивме PDF Печати
   Уреден е просторот околу спомен обележјето - „Саат Кула“

И овој пат активно учество земаа волонтери, вработени во Локалната Самоуправа и ЈП „Комуналец“ - Неготино

Заедно активирани да го направиме Неготино поубаво место за живеење!

гледаме наредната недела на нова локација!

#СоЉубовЗаНеготино