Урбанизам
Измена и дополна на ДУП „Партизанска“ за една градежна парцела (ГП Б.85)- дел од УЗ 7 PDF Печати
Измена и дополна на ДУП „Партизанска“ за една градежна парцела (ГП Б.85)- дел од УЗ 7
 
Измена на ДУП за една градежна парцела на КП бр. 10197 КО Неготино, општина Неготино PDF Печати
Измена на ДУП за една градежна парцела на КП бр. 10197 КО Неготино, општина Неготино
 
ДУП за една парцела за изградба на станбен објект за ГП 1.13 ( КП бр.9583/2 и КП бр. 9584/2) УЗ 3 блок 1 КО Неготино - Општина Неготино PDF Печати
ДУП за една парцела за изградба на станбен објект за ГП 1.13 ( КП бр.9583/2 и КП бр. 9584/2) УЗ 3 блок 1 КО Неготино - Општина Неготино
 
Измена на ДУП за УЗ 5 дел од блок 1, општина Неготино, (помеѓу ул.„Браќа Миладиновци“, „Ида Бенчиќ“ и „Јован Димитров“) PDF Печати
Измена на ДУП за УЗ 5 дел од блок 1, општина Неготино, (помеѓу ул.„Браќа Миладиновци“, „Ида Бенчиќ“ и „Јован Димитров“)
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Лист 4 од 11