Во петок (03.05) од 10 до 13 ч. ќе има прекин во водоснабдувањето Print
There are no translations available.

   Од Јавното претпријатие „Комуналец“  ги информираат граѓаните на Неготино и населените места Тимјаник и Дуброво дека во текот на утрешниот ден (петок 03.05) во времето од 10,00 до 13,00 часот ќе има прекин во водоснабдувањето. Прекинот ќе биде поради промена на вентил на муљен испуст на главниот цевковод кон Неготино, а по завршувањето на зафатот, се очекува да дојде до нормализирање на водоснабдувањето.