Донација од 8000 заштитни маски за Општина Неготино Print
There are no translations available.

  Имајќи ја предвид сериозноста на ситуацијата со Корона вирусот во нашата држава, а посебно во нашата општина, комапнијата Зока Енерџи Солушн ДООЕЛ Неготино донираше 8000 заштитни маски за Општина Неготино. Од мое име но и од име на општината, упатуваме огромна благодарност за оваа донација, а како општина маските ќе ги пренасочиме до граѓаните и институции во нашата општина.