Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Како дел од проектот „ENPOL – EE”, од програмата за прекугранична соработка „Interreg – IPA CBC CCI 2014 TC 16 15CB 009”, во периодот од 2014 – 2020 година, Општина Неготинo го организира петтиот и последен  инфо ден кој ја обработува темата „Подобрување на капацитетите на енергетска ефикасност во општините и промоција на подготвените програми за енергетска ефикасност за наредните 3 години”.

Петтиот инфо ден ќе се одржи на 17.11.2020 (вторник) во НУ Центар за култура – Ацо Ѓорчев, Неготино, со почеток од 10:50 часот.

Close Search Window