Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

С О О П Ш Т Е Н И Е

Урбанизам|

Врз основа на член 62, став 10 од Законот за урбанистичко... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

Работна средба со Дејвид Рисајд-директор на Мировниот корпус во Македонија 

Новости|

Денеска остварив работна средба со директорот Рисајд со... Прочитај повеќе Работна средба со Дејвид Рисајд-директор на Мировниот корпус во Македонија 

Одбележан патрониот празник на СОУ„ Св. Кирил и Методиј“ Неготино

Новости|

Во пресрет на утрешното чествување на Денот на... Прочитај повеќе Одбележан патрониот празник на СОУ„ Св. Кирил и Методиј“ Неготино

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план – за изградба со намена Е1.8 – Нов 10 (20) kv кабелски вод низ КП бр.1015/1, КП бр 1006/4, КП бр 1006/3, (КО Дуброво)

Урбанизам|

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон... Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план – за изградба со намена Е1.8 – Нов 10 (20) kv кабелски вод низ КП бр.1015/1, КП бр 1006/4, КП бр 1006/3, (КО Дуброво)

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план – за изградба со намена Е1.8 – Нови 10 (20) kv кабелски вод на КП бр.1086/1, КП бр 4177/2, КП бр 1072/2, КП бр. 1078(КО Неготино)

Урбанизам|

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон... Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план – за изградба со намена Е1.8 – Нови 10 (20) kv кабелски вод на КП бр.1086/1, КП бр 4177/2, КП бр 1072/2, КП бр. 1078(КО Неготино)

Во Неготино се реализираше масовната еколошка акција „Генералка викенд“

Новости|

Со низа активности на терен од петок до недела општина... Прочитај повеќе Во Неготино се реализираше масовната еколошка акција „Генералка викенд“

42 редовна седница на Советот на општина Неготино 22.05.2024 година

Новости, Совет општина Неготино, Соопштенија|

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  (... Прочитај повеќе 42 редовна седница на Советот на општина Неготино 22.05.2024 година

Општина Неготино се вклучи во најголемата еколошка акција во Македонија „Генералка викенд“

Новости|

Општина Неготино од денеска, петок, па се до недела, со низа... Прочитај повеќе Општина Неготино се вклучи во најголемата еколошка акција во Македонија „Генералка викенд“

Рокот за пријавување за учество во натпреварот помеѓу општините Триумф е до 25-ти мај

Вести, Новости|

Неодамна информиравме дека општина Неготино го поддржува и... Прочитај повеќе Рокот за пријавување за учество во натпреварот помеѓу општините Триумф е до 25-ти мај

Општина Неготино ќе биде дел од акцијата „ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

Вести, Новости|

Општина Неготино ќе биде вклучена во спроведувањето на... Прочитај повеќе Општина Неготино ќе биде дел од акцијата „ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

Close Search Window