Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Многу забава, музика, слатки изненадувања, другарување и весела атмосфера ќе ги очекува сите кои во понеделник на 4-ти септември ќе присуствуваат на градскиот плоштад во нашиот град со почеток од 19,00 часот на забавата што општина Неготино ја организира по повод започнувањето на новата учебна година. Поканети и добредојдени се сите заинтересирани !

Close Search Window