Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Почитувани сограѓани ! Во пресрет на одбележувањето на 8-ми ноември-Денот на општина Неготино, во сабота на 4-ти ноември на градскиот плоштад од 15,00 до 20,00 часот го организираме и Ве покануваме масовно да присуствувате на настанот „Неготинско младо вино“. Во срцето на Неготино нова винска приказна чека да биде раскажана, страствена љубов да биде искусена и незабораввни моменти да бидат доживеани. Ве очекува богата забавно-музичка програма, можност за дегустација на неготинска пита, маџун, мед и други производи.

Close Search Window