Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Како што информираше директорката на неготинската детска градинка ,,Фемо Кулаков” Наде Најдова од денеска вратите на трите клона  Мајски цвет, Пролет и Темјанушка, како и во други просторни услови во Пепелиште, Криволак и Тремник, беа отворени за сместување и згрижување на вкупно 520 дечиња од општина Неготино. Тие беа пречекани и им беше посакано срдечно добредојде од раководството и вработените кои ќе се грижат за нив за време престојот во градинка, за што пак се обезбедени сите неопходни услови.
Close Search Window