Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости, Соопштенија|

Работите на ремонт на пругата Велес-Гевгелија, делница од Кукуричани до влез во станица во Неготино се завршени и од 01.02.2024 година на овој дел од пругата железничкиот сообраќај ќе почне да се одвива со брзина од 100 километри на час. Се информираат населението и деловните субјекти кои ги користат премините да бидат крајно внимателни.

Close Search Window