Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Во текот на изминатите денови ги исплативме финансиските средства за мерката еднократен паричен надоместок за новородено дете во општина Неготино.

Исплатени се вкупно 458.902,00 денари за вкупно 59 поднесени барања за период од месец јануари до месец јуни 2024 година.

Инаку, исплатата на овие средства во износ од 7.000 денари  ( еднократно ) се врши од Буџетот на општина Неготино , а за истата може да аплицираат сите граѓани кои живеат на територијата на општина Неготино.

Close Search Window