Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

На ден 23.09.2023 година во Врање Р.Србија се одржа шестиот по ред Меѓународен саем за пчеларство на Југоисточен Балкан ,на кој учествуваа пчелари од 8 држави. Саемот на посетителите им понуди изложбени,едукативни и туристички содржини. Свое активно учество имаа и 10 членови на ПЗ,,НЕГОТИНСКИ МЕД,,-Неготино.

Close Search Window