Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Согласно одлуката на Владата за прогласување на денешниот ден (понеделник 13.02.) за Ден на жалост во вечен спомен на загинатите во катастрофалните земјотреси во Турција и Сирија, општина Неготино ја информира јавноста дека се откажуваат и нема да се одржат настаните предвидени за денес со програмата во рамките на Неделата на виното по повод празникот Свети Трифун. Исто така, се информираат граѓаните од општина Неготино дека утрешната програма ќе се реализира со одржување на централниот настан кој ќе се одржи на градскиот плоштад со почеток од 12,00ч.

Close Search Window