Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости, Соопштенија|

Соопштение  до јавноста !!!

Почитувани,

Се упатува апел до населението во општина Неготино и тоа во селата: Пештерница, Бела Вода, Калањево, Липа, Брусник и околните места да ги напуштат своите живеалишта/престојувалишта и да се засолнат на безбедно место во градот или околните села кои не се зафатени од пожарот поради опасноста од забрзано ширење на истиот.

 

Со почит,

Штаб за заштита и спасување на општина Неготино

Close Search Window