Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости, Соопштенија|

Почитувани,

Се апелира до граѓаните на општина Неготино да не се движат кон населените места Калањево, Бела Вода, Липа, Брусник, Пештерница и околните места поради опасноста од забрзано ширење на пожарите.

 

Со почит,

Штаб за заштита и спасување на општина Неготино

Close Search Window