Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Соопштенија|

   Општина Неготино ги информира сите заинтересирани правни и физички лица дека во четврток на 17.02.2022 година во салата за состаноци на општината со почеток од 18,00 часот ќе се одржи Јавна расправа за УЗ 8. На расправата ќе присуствуваат градоначалникот на општина Неготино Горан Стојанов, советници во општинскиот Совет и дел од администрацијата. На настанот можат да присуствуваат сите заинтересирани со строго почитување на протоколите за заштита од Ковид 19.

Close Search Window