Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  ( Сл.весник на РМ бр.5/02), член  76 од Статутот на општина Неготино …

Врз основа на член 58 став 2, точка 4 од Законот за урбанистичко планирање (Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020 …

Врз основа на член 48 од Законот за урбанистичко планирање (Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020 и 111/23), Општина Неготино …

Врз основа на член 62, став 10 од Законот за урбанистичко планирање (Сл.Весник на РСМ бр.32/20), член 50 точка 4 од Законот …

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија Општина Неготино објавува Јавен повик за изработување на: – Стручна ревизија на детален …

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа ( Сл.весник на РМ бр.5/02), член 76 од Статутот на општина Неготино …

недела на вино 2024 ЦРНИ вина – ОЦЕНКА недела на вино 2024 БЕЛИ вина – ОЦЕНКА недела на вино 2024 РАКИИ – …

Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни службеници (,,Сл.весник на РМ,, бр.27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и …

Врз основа на член 48 став (4) од Законот за Административни службеници (,,Сл.весник на РМ” бр.27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и …

Работите на ремонт на пругата Велес-Гевгелија, делница од Кукуричани до влез во станица во Неготино се завршени и од 01.02.2024 година на …

Во чест на верскиот празник Свети Трифун кој се смета за заштитник на лозарите и кога симболично започнува закројувањето на на лозјата, …

Врз основа на член 45 од Законот за урбанистичко планирање (Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020 и 111/23), Општина Неготино …

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  ( Сл.весник на РМ бр.5/02), член  76 од Статутот на општина Неготино …

Врз основа на член 52 став 1 од Законот за административни службеници (,,Сл.весник на РМ,, бр.27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и …

ИЗВЕСТУВАЊЕ СПИСОК  НА  НЕДОСТАВЕНИ  ОПОМЕНИ ЗА ДАНОК НА ИМОТ ПО САЛДО

Врз основа на член 11 став (1), (2), (3) , (4) …………. (14) од Законот за Пожарникарство („Службен весник на Република Македонија“ …

ИЗВЕСТУВАЊЕ СПИСОК НА НЕДОСТАВЕНИ ОПОМЕНИ ЗА КОМУНАЛНА ТАКСА ЗА ФИРМА ЗА 2023 ГОДИНА

Почитувани сограѓани, Во текот на вчерашниот ден 03.01.2024 и денес 04.01.2024 во просториите на општина Неготино се оддржаа два координативни состаноци на …

ИЗВЕСТУВАЊЕ  СПИСОК  НА  НЕДОСТАВЕНИ  РЕШЕНИЈА ЗА ДАНОК НА ИМОТ ЗА 2023 ГОДИНА .

Close Search Window