Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Рокот за пријавување за учество во натпреварот помеѓу општините Триумф е до 25-ти мај

Вести, Новости|

Неодамна информиравме дека општина Неготино го поддржува и... Прочитај повеќе Рокот за пријавување за учество во натпреварот помеѓу општините Триумф е до 25-ти мај

Општина Неготино ќе биде дел од акцијата „ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

Вести, Новости|

Општина Неготино ќе биде вклучена во спроведувањето на... Прочитај повеќе Општина Неготино ќе биде дел од акцијата „ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

Чудотворната икона на Пресвета Богородица – Скоропослушничка пристигна во црквата ,, Рождество на Пресвета Богородица ” во Тимјаник

Вести, Новости|

Илјадници православни верници од Тимјаник, од општина... Прочитај повеќе Чудотворната икона на Пресвета Богородица – Скоропослушничка пристигна во црквата ,, Рождество на Пресвета Богородица ” во Тимјаник

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ за инфраструктура за: Нов 10(20) kV кабелски вод низ КП бр.3326, КП бр.3419/2, КП бр.3473, КП бр.3523, КП бр.3571 и КП бр.3737 (КО Тремник) – Општина Неготинo и изградба на нова КБТС 10(20)/0,4 kV; 250 kVA на КП бр.3419/2

Вести|

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ за инфраструктура за: Нов 10(20) kV... Прочитај повеќе УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ за инфраструктура за: Нов 10(20) kV кабелски вод низ КП бр.3326, КП бр.3419/2, КП бр.3473, КП бр.3523, КП бр.3571 и КП бр.3737 (КО Тремник) – Општина Неготинo и изградба на нова КБТС 10(20)/0,4 kV; 250 kVA на КП бр.3419/2

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон плански опфат за линиска инфраструктурна градба (локален пат за приклучок на ул. 4 до Регионален пат Р 1103), КО Неготино, Општина Неготино

Вести|

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон плански... Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон плански опфат за линиска инфраструктурна градба (локален пат за приклучок на ул. 4 до Регионален пат Р 1103), КО Неготино, Општина Неготино

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела ГП3

Вести|

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за Урбанистички проект вон опфат на... Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела ГП3

33 редовна седница на Советот на општина Неготино 03.11.2023 година

Вести, Новости, Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 и член 42 од Законот за локална... Прочитај повеќе 33 редовна седница на Советот на општина Неготино 03.11.2023 година

Среќен почеток на новата учебна година на сите ученици и просветни работници од општината

Вести|

По повод стартот на новата учебна година, присуствував на... Прочитај повеќе Среќен почеток на новата учебна година на сите ученици и просветни работници од општината

Ј А В Е Н   П О В И К за распределба на финансиски средства на спортски клубови/сојузи од Општина Неготино за 2023 година

Вести, Новости, Соопштенија|

Врз основа на Програмата за култура, спорт и соработка со... Прочитај повеќе Ј А В Е Н   П О В И К за распределба на финансиски средства на спортски клубови/сојузи од Општина Неготино за 2023 година

Објавени резултатите од дегустацијата на вина и ракии по повод Св. Трифун

Вести, Новости|

5-члената комисија составена од енолози од Здружението на... Прочитај повеќе Објавени резултатите од дегустацијата на вина и ракии по повод Св. Трифун

Close Search Window