Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Соопштенија|

   Од мое лично име и од име на општина Неготино на сите верници од муслиманска вероисповед од неготинска општина и Република Северна Македонија им го честитам големиот празник Рамазан Бајрам со искрени желби за добро здравје, среќа и благосостојба во семејствата. По завршувањето на месецот на постот, посакувам верниците со радост да го дочекаат овој, за нив, голем празник со меѓусебно почитување и љубов кон најблиските. Ви посакувам овој Рамазан Бајрам да го поминете во кругот на семејството и пријателите со среќа, здравје и спокој, меѓусебно разбирање и љубов и се разбира со почитување на пропишаните здравствените протоколи.

Close Search Window