Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Во рамки на програмата на Општина Неготино за одбележување на празникот “Св.Трифун 2024” ќе биде организирана 19-тата по ред традиционална изложба на резби од ЗЗН “Стари занаети” од Неготино

Изложбен салон на Музеј на град Неготино, 13 февруари (вторник) од 18 часот.

Close Search Window