Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

12 Вонредна Седница 31.10.2022

Видео|

... Прочитај повеќе 12 Вонредна Седница 31.10.2022

Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Видео|

... Прочитај повеќе Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Активности по повод Неделата на виното – Св.Трифун 12-14.02.2020г.

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе Активности по повод Неделата на виното – Св.Трифун 12-14.02.2020г.

ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 29.01.2020

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 29.01.2020

Седница на совет на Општина Неготино 24.01.2020

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе Седница на совет на Општина Неготино 24.01.2020

СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 30.12.2019

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 30.12.2019

СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 18.12.2019

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 18.12.2019

Седница на совет на општина Неготино 27.11.2019

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе Седница на совет на општина Неготино 27.11.2019

СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 15.11.2019

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 15.11.2019

СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 10.11.2019

Видео|

View on YouTube... Прочитај повеќе СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО 10.11.2019

Close Search Window