Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

19 редовна седница на Советот на општина Неготино 15.11.2022 година

Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 и член 42 од Законот за локална... Прочитај повеќе 19 редовна седница на Советот на општина Неготино 15.11.2022 година

Службен гласник бр 20 – 2022

Совет општина Неготино|

Службен гласник бр. 20... Прочитај повеќе Службен гласник бр 20 – 2022

Службен гласник бр 19 – 2022

Вести, Совет општина Неготино|

Службен гласник бр. 19... Прочитај повеќе Службен гласник бр 19 – 2022

18 редовна седница на Советот на општина Неготино

Новости, Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 и член 42 од Законот за локална... Прочитај повеќе 18 редовна седница на Советот на општина Неготино

Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

https://www.youtube.com/watch?v=dw3Y4VVUFKw&t=1514s... Прочитај повеќе Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Седма вонредна седница на Советот на општина Неготино 18.08.2022 година

Видео, Совет општина Неготино|

https://www.youtube.com/watch?v=dw3Y4VVUFKw&t=1514s... Прочитај повеќе Седма вонредна седница на Советот на општина Неготино 18.08.2022 година

Р Е Ш Е Н И Е За свикување на осма вонредна седница на Советот на општина Неготино

Вести, Совет општина Неготино|

        Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална... Прочитај повеќе Р Е Ш Е Н И Е За свикување на осма вонредна седница на Советот на општина Неготино

Службен гласник бр. 12/2022

Вести, Совет општина Неготино|

Службен гласник бр. 12/2022... Прочитај повеќе Службен гласник бр. 12/2022

Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

       Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална... Прочитај повеќе Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

... Прочитај повеќе Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Close Search Window