Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Втор информативен ден за земјоделците од општина Неготино

Wa-mbrella|

   Во рамките на спроведувањето на проектот „Заштита на... Прочитај повеќе Втор информативен ден за земјоделците од општина Неготино

Во Неготино се одржуваат информативни денови за земјоделците

Wa-mbrella|

   Денеска и утре Неготино е домаќин на информтивните... Прочитај повеќе Во Неготино се одржуваат информативни денови за земјоделците

На 13 и 14 март во Неготино ќе се одржат информативни денови за земјоделците

Wa-mbrella|

  Општина Неготино ги информира земјоделците дека на 13 и 14... Прочитај повеќе На 13 и 14 март во Неготино ќе се одржат информативни денови за земјоделците

Поништување на тендерска постапка

Wa-mbrella|

Проект „wa-mbrella“:  ЈП,,Комуналец,, Неготино... Прочитај повеќе Поништување на тендерска постапка

Проект „wa-mbrella“

Wa-mbrella|

ТД 2 02-527/5-6  Проект,,wa-mbrella,,... Прочитај повеќе Проект „wa-mbrella“

Поништување на тендерска постапка

Wa-mbrella|

Поништување на тендерска постапка ЈП,,Комуналец,,Неготино... Прочитај повеќе Поништување на тендерска постапка

Проект „wa-mbrella“

Wa-mbrella|

Проект,,wa-mbrella,, Согласно Одлуката од УО на ЈП,,Комуналец,,... Прочитај повеќе Проект „wa-mbrella“

П О К А Н А З А П О Н У Д А

Wa-mbrella|

Реф.1  05-603Проект,,wa-mbrella,,Согласно Одлуката од... Прочитај повеќе П О К А Н А З А П О Н У Д А

Close Search Window