Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Соопштенија|

   Еколошката акција, „Администрацијата чисти” во Неготино ќе се одржи на две соседни локации во градот и тоа – околината под Хотел “Парк” и паркот на СРЦ “Младост”  За сите вклучени во акцијата обезбедена е и соодветна опрема- ракавици, ќеси (за отпад и пластика), маски.

 

Close Search Window