И З В Е С Т У В А Њ Е PDF Печати

   Се известуваат граѓаните дека е пуштен во функција паралелниот систем за наводнување на дворните површини. Ги замолуваме граѓаните да извршат проверка на своите приклучоци и да ги доведат во исправна состојба.Во случај на евентуални дефекти да се пријави во Ј.П.„Комуналец“ или на тел: 361 – 711.
                   

                                                                       Ј.П.„Комуналец“- Неготино
                                                                      Р.Е.„Водовод и канализација“