Теренска вакцинација против КОВИД19 на граѓаните од општина Неготино PDF Печати

Почитувани
Ве известуваме дека од 12.07.2021 година започнува теренска вакцинација против КОВИД19 на граѓаните од општина Неготино.  Согласно изготвениот план од Министерството за здравство, од страна на ЈЗУ „Здравствен Дом“ Неготино ќе се врши вакцинација на граѓаните и тоа: