ЛЕР и јавни дејности
РАБОТИЛНИЦА ЗА ИПА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА СО ГРЦИЈА PDF Печати

    Раководителот на одделението за Локален економски развој во општина Неготино Лолита Ристова присуствуваше на средба ИНТЕРРЕГ IV во Солун –Работилница за првиот повик за ИПА прекугранична соработка Грција-Македонија 2007-2013 што се одржа на 15-ти јули 2010.

Средбата се оствари во два дела.Воведни говори имаа:

Еврo амабасадорот за Македонија Ерван Фуере, а од Грчката страна претставници од Министерството за Економија и претставници на Управувачката канцеларија за техничка помош за прекугранична соработка.

 

Повеќе...
 
Проекти PDF Печати
  Проекти аплицирани и реализирани 2009-2010
 
Развој на Вардарскиот регион PDF Печати

   Изработено со подршка од:

Програмата за развој на Обединетите Нации UNDP Македонија

Програма за развој на Вардарскиот плански регион
 
Акционен план PDF Печати
  АКЦИОНЕН ПЛАН НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА ЛОКАЛЕН РАЗВОЈ 2008 -2012
 
<< Почеток < Пред 11 12 13 14 15 16 17 18 Следно > Крај >>

Лист 18 од 18