Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Согласно годишниот план за исплата на средства, денеска во просториите на локалната самоуправа на 40 родители кои во изминатиот период добиле новороденчиња им ги доделив вредносните ваучери од 7.000 денари како поддршка од општина Неготино. На сите им ги честитав приновите во семејството и им посакав многу здравје и среќа. Наредната исплата на ваучерите предвидено е да се реализира во месец септември.
Close Search Window