Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Неготинска вечер (16 септември) и Традиционален неготински панаѓур (21-23 септември)

културни-манифестации|

Повеќе од 100 години во чест на верскиот празник Мала... Прочитај повеќе Неготинска вечер (16 септември) и Традиционален неготински панаѓур (21-23 септември)

Недела на виното (Св.Трифун, 14 февруари)

културни-манифестации|

Празникот “Св. Трифун“ се празнува на 14 февруари, а за... Прочитај повеќе Недела на виното (Св.Трифун, 14 февруари)

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

Вести|

Врз основа на член 22 од Законот за локалната самоуправа... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

Санирани наносите од невремето во Тремник

Новости|

По пријава на жители на Тремник кои и самите со... Прочитај повеќе Санирани наносите од невремето во Тремник

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДУОДРАМА „БРАНКО ЃОРЧЕВ“- НЕГОТИНО (05.09. – 09.09. 2022 г.)

Новости|

Интернационалниот фестивал на дуодрама „Бранко Ѓорчев “-... Прочитај повеќе ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДУОДРАМА „БРАНКО ЃОРЧЕВ“- НЕГОТИНО (05.09. – 09.09. 2022 г.)

Екипата на “Кино Влае” од Скопје најдобра на “Streetball 2022”

Новости|

Синоќа (25.08.) во салата СРЦ “Младост” во Неготино заврши... Прочитај повеќе Екипата на “Кино Влае” од Скопје најдобра на “Streetball 2022”

Спортската сала “Младост” ќе биде местото на одржување на “Streetball 2022”

Новости|

Поради лошите временски услови и најавите за обилни врнежи... Прочитај повеќе Спортската сала “Младост” ќе биде местото на одржување на “Streetball 2022”

Се одржа дебата за енергетска ефикасност, екологија и одржлив развој во општина Неготино

Новости|

Во соработка со Здружението на граѓани Ековита и... Прочитај повеќе Се одржа дебата за енергетска ефикасност, екологија и одржлив развој во општина Неготино

Асфалтирани 250 метри од улицата Браќа Миладинови

Новости|

Заврши комплетната реконструкција на улицата Браќа... Прочитај повеќе Асфалтирани 250 метри од улицата Браќа Миладинови

Доделени 40 ваучери за новороденчиња во општина Неготино

Новости|

Согласно годишниот план за исплата на средства, денеска во... Прочитај повеќе Доделени 40 ваучери за новороденчиња во општина Неготино

Close Search Window