Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Како дел од програмата на општина Неготино организирана по повод 8ми Ноември, се одржа меморијалниот турнир во шах во просториите на ТИЦ “Желкова куќа”. Денес беа доделени наградите и дипломите на најдобрите учесници, а истите им ги врачи градоначалникот на Општина Неготино Горан Стојанов. На турнирот на кој зедоа учество 24 учесници, беа постигнати следните резултати:

  1. место – Живко Наумовски
  2. место – Илија Ѓорѓиев
  3. место – Санде Атанасов

Најдобри ветерани на турнирот се: Ѓоко Павлов, Драган Мелчевски и Крсте Лалев, а најдобар младинец е Даме Тефов.

Close Search Window