Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Соопштенија|

   Општина Неготино ги информира земјоделците од неготинска општина дека е формирана комисија за проценка на штети од пролетните измрзнувања. Сите заинтересирани земјоделци можат да пријават штети на своите насади со доставување на барање за проценка, копија од имотен лист и копија од лична карта кај лицето Јордан Коцев на трети спрат во зградата на локалната самоуправа. Рокот за пријавување на штетите од измрзнувањата е од 4-ти до 7-ми мај од 8,30 до 15, 30 часот.

Close Search Window