Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Соопштенија|

Поради дефект на водоводна линија главен крак кон винарска визба „Повардарие“ без водоснабдување ќе бидат деловните субјекти од тој дел на градот :
– Автобуска станица „Дајо турс“
– Хотел и бензинска пумпа „Памела
– „Мак-Петрол“ бензински пумпи
– „Македонија пат“
– „Дуки Дасо“
– „Елград“
– „ Матрез“
– „Фрукта“

датум                                                              Ј.П.„Комуналец“- Неготино
07.05.2020г.

Close Search Window