Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

На втората по ред сесија од Форумот во заедницата, во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети“, учесниците ги усвоија сите предложени шест концепти со кои се продолжува на понатамошен развој во предлог проекти. Според динамиката за работа, се очекува на 4-та сесија да биде донесена одлука за тоа кој или кои проект(и) ќе бидат предвидени за натамошна реализација. Инаку, Форумот во заедницата, локалната самоуправа Неготино го реализира во соработка со УНДП, Швајцарската амбасада и Министерството за локална самоуправа.

#ЗајакнувањеНаОпштинскитеСовети #EMC2 #CitizensComeFirst #CHinMK

Close Search Window