Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Вести|

Од Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“-Неготино  ја информираат јавноста дека во функција е ставена апликацијата мПаркинг (mParking) која функционира на територијата на општините Неготино и Кавадарци. Граѓаните кои користат паркинг услуги оваа апликација можат да ја користат за олеснување при плаќањето на паркинг. Апликацијата сама ве лоцира во која зона се наоѓате и истата може да ја преземете од следниот линк:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codex.mparking

Close Search Window