Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

Во рамки на програмата за одбележување на 8-ми Ноември, денот на ослободувањето на Неготино ќе се одржи и 25-тата традиционална изложба на ликовни уметници од општина Неготино во просториите на Општинската установа Музеј на град Неготино. На изложбата ќе бидат поставени околу 20 ликовни дела од12 ликовни автори.

Close Search Window