Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Подготовки за новата учебна година во ООУ Гоце Делчев Неготино

Новости|

Во ООУ Гоце Делчев во нашиот град интензивно се одвиваат... Прочитај повеќе Подготовки за новата учебна година во ООУ Гоце Делчев Неготино

Саниран дефектот на водоводната линија Г. Дисан-Вешје

Новости|

Поради свлечиште на земјиште, дојде до оштетување на... Прочитај повеќе Саниран дефектот на водоводната линија Г. Дисан-Вешје

Започна голема акција за чистење на депонии во општина Неготино

Новости|

Работници на изведувачот на работите фирмата Гас трејд од... Прочитај повеќе Започна голема акција за чистење на депонии во општина Неготино

Екипата на “Revolution Development” од Неготино победник на меморијалниот турнир во мал фудбал “Крсте Велјанов 2022”

Новости|

Синоќа (04.08.) на терените на спортскиот комплекс “Младост”... Прочитај повеќе Екипата на “Revolution Development” од Неготино победник на меморијалниот турнир во мал фудбал “Крсте Велјанов 2022”

Сите дечиња од Тремник ќе бидат згрижени во градинка

Новости|

Во тек се активности за реновирање на новиот, просторно... Прочитај повеќе Сите дечиња од Тремник ќе бидат згрижени во градинка

Јавен повик за основање на облици на месна самоуправа во Општина Неготино

Конкурси / Објави, Новости|

 Советот на Општина Неготино на седницата одржана на ден... Прочитај повеќе Јавен повик за основање на облици на месна самоуправа во Општина Неготино

Close Search Window