Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Го поддржуваме и ќе земеме активно учество во натпреварот помеѓу општините – ТРИУМФ

Новости|

Општина Неготино го поддржува и како локална самоуправа ќе... Прочитај повеќе Го поддржуваме и ќе земеме активно учество во натпреварот помеѓу општините – ТРИУМФ

Се поставува хоризонтална и вертикална сигнализација на улици во Неготино

Новости|

По завршувањето на активностите за санирање на ударните... Прочитај повеќе Се поставува хоризонтална и вертикална сигнализација на улици во Неготино

СОУ„Св.Кирил и Методиј“ – Неготино на Меѓународната филозофска олимпијада во Хелсинки, Финска

Новости|

Нашата ученичка Елена Јорданова од IV5 ќе учествува на... Прочитај повеќе СОУ„Св.Кирил и Методиј“ – Неготино на Меѓународната филозофска олимпијада во Хелсинки, Финска

Потпишав меморандум за соработка со проект на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

Новости|

 На организиран настан од УСАИД, потпишав меморандум со што... Прочитај повеќе Потпишав меморандум за соработка со проект на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

41 редовна седница на Советот на општина Неготино 12.04.2024 година

Новости, Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  (... Прочитај повеќе 41 редовна седница на Советот на општина Неготино 12.04.2024 година

Еднодневна работилница во склоп на проектот,,Воведување на неавтохтони медоносни растенија во пчеларството“

Новости|

На ден 23.03.2024 година во Апицентарот на Пчеларското... Прочитај повеќе Еднодневна работилница во склоп на проектот,,Воведување на неавтохтони медоносни растенија во пчеларството“

ЈАВЕН ПОВИК за повторување на избор на изработувач на Стручна ревизија

Новости, Соопштенија, Урбанизам|

Врз основа на член 48 од Законот за урбанистичко планирање... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за повторување на избор на изработувач на Стручна ревизија

Во Неготино ќе се одржи хуманитарно првоаприлско дефиле

Новости|

Во понеделник на 01 април во рамките на одбележувањето на... Прочитај повеќе Во Неготино ќе се одржи хуманитарно првоаприлско дефиле

Со поставување асфалт финишира изградбата на улицата ,, Македонски бранители “

Новости|

Градежните активности за изградба на улицата ,, Македонски... Прочитај повеќе Со поставување асфалт финишира изградбата на улицата ,, Македонски бранители “

Во тек е реконструкција на улица во Војшанци со должина од 250 метри

Новости|

Во селото Војшанци во тек се градежни активности за... Прочитај повеќе Во тек е реконструкција на улица во Војшанци со должина од 250 метри

Close Search Window