Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Соопштенија|

Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни... Прочитај повеќе О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 5/2022 за унапредување на 1 (еден) административен службеник во општина Неготино

Соопштенија|

Врз основа на член 48 став (4) од Законот за Административни... Прочитај повеќе ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 5/2022 за унапредување на 1 (еден) административен службеник во општина Неготино

ОБЈАВА 02/2022 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање во општина Неготино

Новости, Соопштенија|

ОБЈАВА 02/2022 за отуѓување на градежно земјиште сопственост... Прочитај повеќе ОБЈАВА 02/2022 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање во општина Неготино

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

Соопштенија|

Врз основа на член 22 од Законот за локалната самоуправа... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

О Г Л А С За давање на времено користење на недвижност по пат на јавно наддавање со поднесување на понуди

Соопштенија|

Врз основа на член 67 од Законот за локалната самоуправа... Прочитај повеќе О Г Л А С За давање на времено користење на недвижност по пат на јавно наддавање со поднесување на понуди

О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на Интерен оглас

Соопштенија|

Врз основа на член 52 став 1 од Законот за административни... Прочитај повеќе О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на Интерен оглас

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 4/2022 за унапредување на 1(еден) административен службеник во општина Неготино

Соопштенија|

Врз основа на член 48 став (4) од Законот за Административни... Прочитај повеќе ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 4/2022 за унапредување на 1(еден) административен службеник во општина Неготино

JАВЕН ОГЛАС бр.1/2022 за вработување на 2 (два) – даватели на услуги на неопределено време во ЈП “ПАРКИНЗИ НЕГОТИНО“

Соопштенија|

Врз основа на член 37 од Закон за јавните претпријатија... Прочитај повеќе JАВЕН ОГЛАС бр.1/2022 за вработување на 2 (два) – даватели на услуги на неопределено време во ЈП “ПАРКИНЗИ НЕГОТИНО“

Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Соопштенија|

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за... Прочитај повеќе Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Во среда (27.07.2022г) ќе се изврши второ прскање против комарци во општина Неготино

Соопштенија|

  Согласно годишната Програма за спроведување општи мерки... Прочитај повеќе Во среда (27.07.2022г) ќе се изврши второ прскање против комарци во општина Неготино

Close Search Window