Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

С О О П Ш Т Е Н И Е 

Соопштенија, Урбанизам|

Врз основа на член 62, став 10 од Законот за урбанистичко... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е 

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија

Соопштенија, Урбанизам|

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија

39 редовна седница на Советот на општина Неготино 29.02.2024 година

Совет општина Неготино, Соопштенија|

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа (... Прочитај повеќе 39 редовна седница на Советот на општина Неготино 29.02.2024 година

Резултати од дегустација на вина и ракии од индивидуални производители

Новости, Соопштенија|

недела на вино 2024 ЦРНИ вина – ОЦЕНКА недела на вино 2024... Прочитај повеќе Резултати од дегустација на вина и ракии од индивидуални производители

О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Соопштенија|

Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни... Прочитај повеќе О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2024 за унапредување на 1 (еден) административен службеник во општина Неготино

Соопштенија|

Врз основа на член 48 став (4) од Законот за Административни... Прочитај повеќе ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2024 за унапредување на 1 (еден) административен службеник во општина Неготино

Известување

Новости, Соопштенија|

Работите на ремонт на пругата Велес-Гевгелија, делница од... Прочитај повеќе Известување

Во чест на Свети Трифун ќе се избираат најдобри вина и ракии од индивидуални производители

Новости, Соопштенија|

Во чест на верскиот празник Свети Трифун кој се смета за... Прочитај повеќе Во чест на Свети Трифун ќе се избираат најдобри вина и ракии од индивидуални производители

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на урбанистички план

Соопштенија, Урбанизам|

Врз основа на член 45 од Законот за урбанистичко планирање... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на урбанистички план

38 редовна седница на Советот на општина Неготино 25.01.2024 година

Совет општина Неготино, Соопштенија|

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  (... Прочитај повеќе 38 редовна седница на Советот на општина Неготино 25.01.2024 година

Close Search Window