Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

О Г Л А С бр. 01/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА ВО ДЕНОВИТЕ 21, 22 И 23 СЕПТЕМВРИ 2023 Г. – НЕГОТИНСКИ ПАНАЃУР 2023

Новости, Соопштенија|

Врз основа на член 80, член 80-а и член 81 од Законот за градење... Прочитај повеќе О Г Л А С бр. 01/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА ВО ДЕНОВИТЕ 21, 22 И 23 СЕПТЕМВРИ 2023 Г. – НЕГОТИНСКИ ПАНАЃУР 2023

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО КЛАСА НА НАМЕНА Г2

Урбанизам|

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА... Прочитај повеќе УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО КЛАСА НА НАМЕНА Г2

Во Долни Дисан ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов

Новости|

На 17-ти февруари (сабота) во Долни Дисан ќе се одржи втората... Прочитај повеќе Во Долни Дисан ќе се одржи втората Треил трка за вино и љубов

21 вонредна седница на Советот на општина Неготино 16.02.2024

Совет општина Неготино|

Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална самоуправа... Прочитај повеќе 21 вонредна седница на Советот на општина Неготино 16.02.2024

Партерно и хортикултурно е уреден училишниот двор во ООУ ,, Гоце Делчев “

Новости|

Во ООУ,,Гоце Делчев” во рамките на приоритетното... Прочитај повеќе Партерно и хортикултурно е уреден училишниот двор во ООУ ,, Гоце Делчев “

Одбележан верскиот празник „Св. Трифун“-заштитникот на лозарите и винарите

Новости|

Неготино како општина која прва во Република Македонија... Прочитај повеќе Одбележан верскиот празник „Св. Трифун“-заштитникот на лозарите и винарите

Резултати од дегустација на вина и ракии од индивидуални производители

Новости, Соопштенија|

недела на вино 2024 ЦРНИ вина – ОЦЕНКА недела на вино 2024... Прочитај повеќе Резултати од дегустација на вина и ракии од индивидуални производители

20 вонредна седница на Советот на општина Неготино 12.02.2024

Совет општина Неготино|

Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална самоуправа... Прочитај повеќе 20 вонредна седница на Советот на општина Неготино 12.02.2024

19-та Традиционална изложба на резби од ЗЗН СТАРИ ЗАНАЕТИ

Новости|

Во рамки на програмата на Општина Неготино за одбележување... Прочитај повеќе 19-та Традиционална изложба на резби од ЗЗН СТАРИ ЗАНАЕТИ

О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Соопштенија|

Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни... Прочитај повеќе О Д Л У К А За избор на административен службеник по пат на интерен оглас

Програма за одбележување на празникот „ Св. Трифун-2024г “

Новости|

Општина Неготино ја објави програмата за одбележување на... Прочитај повеќе Програма за одбележување на празникот „ Св. Трифун-2024г “

Close Search Window