Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Гордост за нашите училишта и општина постигнувањата на нашите ученици

Образование|

На бројни натпревари општински, државни па и меѓународни... Прочитај повеќе Гордост за нашите училишта и општина постигнувањата на нашите ученици

ЈАВЕН ПОВИК ДО ГРАДЕЖНИ КОМПАНИИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕЧНИ КОРИТА

Соопштенија|

  Согласно Одлуката  на  Владата  на Република Македонија ... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК ДО ГРАДЕЖНИ КОМПАНИИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕЧНИ КОРИТА

ПРОМОВИРАН РЕГИОНАЛНИОТ ОБРАЗОВЕН ПОРТАЛ

Образование|

Општина Неготино во соработка со Центарот за развој на... Прочитај повеќе ПРОМОВИРАН РЕГИОНАЛНИОТ ОБРАЗОВЕН ПОРТАЛ

Барање

Урбанизам|

Барање за легализација на објекти Барање за одобрение за... Прочитај повеќе Барање

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

Тестирање на лицата кои аплицирале за пописот во сабота 5ти... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

   Се известуваат индивидуалните производители на вино и... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

Програмата за имплементација на индустриската политика во Република Македонија за 2011 година

Соопштенија|

Почитувани, Ве известуваме дека на предлог на... Прочитај повеќе Програмата за имплементација на индустриската политика во Република Македонија за 2011 година

„ АВАТАР “ 27 Август 2010 (Петок)

Култура|

   Манифестацијата “Топол културен бран” ќе финишира... Прочитај повеќе „ АВАТАР “ 27 Август 2010 (Петок)

Театарска претстава „ ГОЛА ДО ПОЛА“

Култура|

   Во рамките на манифестацијата “Топол културен бран... Прочитај повеќе Театарска претстава „ ГОЛА ДО ПОЛА“

Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Култура|

... Прочитај повеќе Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Close Search Window