Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости|

📌Општина Неготино го поддржува и како локална самоуправа ќе земе активно учество и ќе им овозможи на заинтересираните граѓани од нашата општина да бидат дел од единствениот адреналински натпревар на отворено во Македонија – Триумф.
➡️Станува збор за натпревар помеѓу општините во Македонија, а за таа цел ги информираме и ги покануваме сите заинтересирани граѓани за учество во шоуто кои ги исполнуваат критериумите да се пријавуваат во општина Неготино.
➡️Ако сте полнолетни, физички подготвени, ентузијасти по адреналински предизвици, пријавете се за учество во шоуто кое ќе се емитува на You tube каналот на Lazarov и бидете дел од тимот што ќе ја претставува општина Неготино.
➡️Пријавите можете да ги поднесете на електронската адреса info@negotino.gov.mk или на телефонскиот број 043-361-045 секој работен ден од 08,30 до 15,30 часот.
Close Search Window